21. i 22.02.2020. članovi naše stanice su proveli na Jahorini kao gosti GSS stanica Jahorina i OC Jahorina. Nakon dva prelijepa dana provedena sa prijateljima i koligama iz GSS - a, te mnoštvom pozitivnih utisaka, pokušali smo sumirati naše druženje na Jahorini. 

Nakon zahvale na iskrenoj dobrodošlici uposlenika Centra, moram istaci pohvale OC i njihovim zaposlenicima na fantastično uređenim stazama, kojim bi bio ponosan svaki evropski skijaški centar širom Austrije, Italije, Francuske... Susretljivosču, ljubaznosču i visoko profesionalnim odnosom prema skijašima želim uputiti iskrene pohvale GSS-u, uposlenicima na vertikalnom transportu, ski kasama, redarima, vozačima ratraka ( citaj, Kamci, Mileni, Mladenu...).

Ponosan na našu stanicu i visegodišnje stećeno znanje, te prilici da razmjenimo zajednička iskustva sa kolegama i prijateljima iz stanice Jahorina, bila mi je izuzetna čast da učimo i razmjenimo znanja i vještine. Iako smo imali samo nekoliko zajedničkih akcija, kao da su nas isti ljudi odgajali i učili, kako biti čuvjek sa svim vrlinama i manama koje nosi ovaj poziv. 

Vaš GSS Team - stanica Sarajevo

Facebook